Endocrinologie

Servicii medicale de endocrinologie in Austria la cea mai mare si renumita clinica AKH.

Afectiunile sistemului endocrin pot da cele mai diverse simptome, de la setea excesiva pana la pierderea controlului asupra greutatii sau vedere slaba.

De aceea este importanta o evaluare atenta a simptomelor si realizarea analizelor potrivite pentru un diagnostic corect si un tratament eficient.

Austria Medical va ofera posibilitatea de a beneficia de serviciile oferite in cadrul celui mai mare centru de endocrinologie din Europa.

Doctori cu experienta, laboratoare dotate cu aparatura de ultima generatie si o continua munca de cercetare pentru a identifica cele mai bune tratamente pentru pacienti sunt principalele atuuri ale medicinei austriece care este accesibila si dumneavoastra.

Pentru ce servicii puteti apela la noi?

  • Consultatii endocrinologice
  • Scintigrafie
  • Ecografii tiroidiene
  • Ecografii utero-ovariene
  • Patologie tiroidiana
  • Evaluare si tratarea osteoporozei
  • Infertilitate si sterilitate
  • Endocrinologie pediatrica
  • si orice alte servicii medicale ce presupun o evaluare si tratare a sistemului endocrin.

Tratarea afectiunilor endocrine se bazeaza foarte mult pe acuratetea analizelor de laborator si pe experienta medicilor in a le interpreta in corelatie cu diferitele simptome.

In acest domeniu, un diagnostic corect poate sa depinda de modul in care doctorul adreseaza anumite intrebari ce il fac pe pacient sa realizeze diverse aspecte ale sanatatii sale pe care, probabil, nu le-a remarcat.

Sanatatea dumneavoastra si a celor dragi poate fi asigurata prin accesul la resursele sistemului medical austriac prin intermediul Austria Medical. Echipa noastra va este alaturi de la prima discutie, pe parcursul identificarii medicului si clinicii potrivite si pana la evaluarea rezultatelor si traducerea, daca este cazul, a recomandarilor medicale pentru a avea o concluzie clara a ceea ce este de facut mai departe.

Dupa o evaluare a starii de sanatate realizata de un medic din Austria, puteti decide daca urmati mai departe pasii necesari in clinica din Austria sau reveniti la un medic endocrinolog din tara.

Apelati cu incredere la serviciile Austria Medical pentru servicii medicale europene si siguranta unor medici profesionisti.

Open chat
Call Now Button