AKH Viena

AKH Viena
Spital AKH Viena – Austria

Spitalul General din Viena AKH (Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien, Clinica AKH) a fost fondat în 1693 de Leopold I. De 325 de ani de existență a devenit o clinică avansată în Viena, cunoscută cu mult dincolo de granițele sale. Spitalul este una dintre cele mai importante unități medicale generale din Austria, care primește aproximativ 1,5 milioane de pacienți ambulatoriu și peste 100.000 de pacienți internați din întreaga lume în fiecare an. Aici – echipamente de ultimă generație, diagnosticul precis al bolilor, chiar și în stadiile incipiente, metode moderne de tratament, medicamente inovatoare. Și, de asemenea, îmbunătățirea constantă a serviciilor medicale oferite și prețurile accesibile – de aceea pacienții străini preferă clinica AKH față de altele. Centrul de Oncologie AKH Viena a început să funcționeze în 2011. În fiecare an, peste 7.500 de pacienți din întreaga lume vin aici pentru a primi asistență. Toate tipurile de cancer de la stadiul 1 până la a 4-a sunt tratate cu ajutorul radioterapiei, chimioterapiei, terapiei medicamentoase, minim invazive și chirurgiei deschise.

Centrul pentru tratarea cancerului membrii fondatori:

Dr. Walter Klepetko este directorul Centrului Internațional de Oncologie Toracică din Viena Walter Klepetko este profesor de chirurgie toracică la AKH și un specialist renumit pentru afecțiunile maligne toracice. El deține un profil special pentru procedurile chirurgicale toracice extinse, are un factor de impact științific de peste 700 și a participat la multe comitete de ghidare. Printre multiple alte realizări academice, el este fost președinte al Asociației Europene de Chirurgie Cardio-Toracică și fost reprezentant al Europei în consiliul Asociației Americane a Chirurgilor Toracici. A fost profesor invitat la instituții academice de top precum Harvard, Stanford, Cleveland, Kopenhaga, Roma și Zurich. Pe lângă accent pe afecțiunile maligne toracice, profesorul Klepetko a creat unul dintre programele de transplant pulmonar de top la nivel mondial la Universitatea de Medicină din Viena.

Profesorul Christoph C. Zielinski este în prezent șef al Centrului pentru Cancer din Viena, director al Centrului pentru Cancer din Europa Centrală. Christoph Zielinski (Membru al Comitetului Științific EXCEMED) este Director al Diviziei Clinice de Oncologie și Președinte al Departamentului de Medicină I de la Universitatea de Medicină din Viena, Austria. El este Coordonator al Centrului de Excelență pentru Oncologie Clinică și Experimentală de la Spitalul Universitar din Viena și este Președintele Central European Cooperative Oncology Group (CECOG, www.cecog.org). Profesorul Zielinski și-a finalizat pregătirea medicală la Spitalul Universitar din Viena și și-a început cariera cu un post de cercetător la Centrul de Cercetare a Cancerului de la Universitatea Tufts, Boston, SUA. Activitățile sale recente de cercetare clinică acoperă o gamă largă de terapii pentru cancer, cu accent deosebit pe studiile clinice, cercetarea și tratamentul cancerului de sân și dezvoltarea de medicamente țintite. Profesorul Zielinski este membru al Societății Americane de Oncologie Clinică (ASCO), al Asociației Americane pentru Cercetarea Cancerului (AACR) și al Societății Europene de Oncologie Medicală (ESMO).

Open chat
Call Now Button