Despre noi

Deoarece sanatatea este lucrul cel mai de pret, iar momentele prin care trece un pacient sunt foarte delicate, am pus la punct un sistem bine documentat prin care orice persoana poate intra gradual in contact cu acest sistem medical, mai intai printr-o evaluare a sanatatii si apoi prin trecerea la pasii urmatori de consultatii, interventii si tratamente.

Astfel, reusim sa reducem costurile unui pacient roman care acceseaza serviciile medicale din Austria.

Ce NU este Austria Medical

Nu este o clinica medicala. Noi facilitam prin reteaua noastra de colaboratori accesul la sistemul medical austriac, respectiv la identificarea unei clinici, a unui medic anume si realizarea programarilor necesare, oferind beneficiile si reducerile pe care numai Austria Medical le are prin parteneriatele cu diferitele clinici din Austria.

Ce oferim

  • Cunostintele noastre privind sistemul medical austriac.
  • Sfaturi si recomandari specifice pentru o vizita cat mai reusita in Austria.
  • Experienta acumulata in urma deplasarilor personale si a lucrului cu pacientii romani.
  • Insotirea pacientilor de catre o persoana fluenta in romana, engleza si germana pentru a asigura o coerenta perfecta a comunicarii si un stres cat mai mic al pacientilor.

Apelati cu incredere la serviciile noastre

Contactati-ne pentru o discutie preliminara gratuita! In urma acesteia veti obtine informatii importante care va vor ajuta sa luati o decizie cu privire la accesarea serviciilor medicale din unul din cele mai performante sisteme de sanatate din Europa.

Servicii medicale profesionale

Oferiti-va sansa de a beneficia de servicii medicale asa cum meritati, la costuri care, de multe ori, nu le depasesc pe cele din tara!

Primiti un raspuns in maxim 48h din partea noastra la problemele dumneavoastra medicale.

Noi va vom contacta cu detalii despre programari, costuri preliminare si datele de contact ale medicului specialist potrivit pentru problema dumneavoastra.
La cerere, va punem la dispozitie transport in Viena!

Open chat
Call Now Button