Fertilizare

Multe cupluri, chiar si foarte tinere, se confrunta cu diverse tipuri de probleme legate de fertilitate. De fapt, statisticile arata ca peste 10% din cuplurile din Europa intampina o astfel de dificultate. Mai simple sau mai complexe, aceste situatii necesita o abordare aparte.

Medicina romaneasca are carente enorme in acest domeniu. Sunt foarte putine spitale si clinici care pot sa ofere solutii reale pentru situatiile mai dificile si, de asemenea, sunt foarte putini medici care au pregatirea necesara pentru a aborda intr-un mod corect problemele de fertilitate.

Sute sau chiar mii de romani au descoperit in ultimii ani sistemul medical austriac unde numeroase clinici specializate in probleme de fertilitate, reproducere umana asistata si fertilizare in vitro (FIV) reusesc sa puna un diagnostic corect si sa gaseasca o rezolvare.

Pentru procedura de fertilizare in vitro, ultima solutie pentru numeroase cupluri este reprezentata de clinicile din Austria. Acestea abordeaza tehnici moderne, sustinute de aparatura medicala de ultima ora, care pot duce rata de succes la peste 50%.

Austria Medical va poate recomanda o clinica din Austria care sa ofere o solutie viabila problemelor de fertilitate prin tratamente invazive sau non-invazive:

  • Tratamente hormonale;
  • Teste genetice;
  • Teste de anatomie patologica;
  • Insemin are intrauterina – IUI;
  • Fertilizare in vitro – FIV;
  • Crioconservare;
  • Alte proceduri medicale specifice;

In Austria puteti gasi, cu ajutorul nostru, clinici de fertilizare ce au adoptat deja de ani buni transferul de blastocisti cu rezultate foarte bune. Aceasta tehnica ofera o rata de succes de peste 50% fata de tehnica transferului de embrion ce ofera o rata de succes de sub 30%.

Intregul proces este initiat si urmarit atent de medicii recomandati de noi, cel putin pana in faza confirmarii sarcinii, moment in care puteti decide sa continuati supravegherea medicala in tara.

Tratarea necorespunzatoare a problemelor de fertilitate minore poate duce la complicatii majore. Apelati direct la un specialist in domeniu care sa evalueze corect starea de sanatate a dumneavoastra si a partenerului dumneavoastra.
Apelati cu incredere la serviciile Austria Medical pentru a gasi o clinica si medicul potrivit pentru situatia cu care va confruntati.

Open chat
Call Now Button