Ortopedie

AKH Ortopedie
AKH Ortopedie

Clinica Universitară de Ortopedie și Chirurgie Traumatologică de la AKH se vede ca un centru universitar pentru diagnosticarea și terapia și prevenirea bolilor congenitale și dobândite ale sistemului musculo-scheletic. Scopul nostru final este să oferim pacienților cel mai bun tratament medical posibil. 

În Centrul de Competență pentru Ortopedie se efectuează operații de șold, genunchi, coloană și picior. Pierderea manevrabilității și trăirea cu dureri musculo-scheletice mai târziu în viață nu mai este o soartă inevitabilă: cea mai recentă tehnologie de protezare articulară și cele mai recente proceduri de implantare minim invazive au făcut operații articulare și inserarea protezelor de șold, genunchi, glezne și umăr. proteze o procedură de rutină scurtă și blândă. 

Medicii curenți ai AKH includ specialiști de top pentru boli ale sistemului musculo-scheletic și ale țesutului de susținere.

 Univ.-Prof. Dr. Reinhard Windhager este șeful Clinicii Universitare de Ortopedie și Chirurgie Traumatică a Spitalului General din Viena și un cercetător și expert în ortopedie recunoscut la nivel național și internațional. În calitate de specialist în ortopedie și chirurgie ortopedică, oferă pacienților săi o clarificare diagnostică exactă și un tratament al celor mai diverse afecțiuni ale întregului aparat locomotor.

 Prof. Windhager: „Ofer endoprotetice de ultimă generație, dar sunt posibile și proceduri ortopedico-oncologice până la proceduri complexe de revizuire.” Axele speciale ale practicii sunt articulațiile șoldului și genunchiului. Datorită experienței de mulți ani , formare continuă și activitate științifică continuă, pacienții beneficiază de îngrijire cuprinzătoare cu metode de terapie inovatoare la cel mai înalt nivel medical prin activitatea lor la AKH Se folosesc tehnici care se caracterizează prin rezultate convingătoare în ceea ce privește siguranța, eficacitatea și beneficiul.

Open chat
Call Now Button