Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

I. Informații generale

Pagina web austriamedical.ro este deținută și administrată de către Adrian Ionescu (Public Relations-Berater), cu sediul în Schüttaustraße 20-40/8/9, 1220 Wien, Austria, e-mail office@austriamedical.ro (în continuare „Compania”).

Scopul următoarelor menţiuni cuprinzând termenii şi condiţiile accesului şi utilizării Platformei Rejoice (în continuare “Termeni și Condiții”) este de a reglementa relația contractuală dintre Dvs. și Companie, iar continuarea utilizării Platformei implică faptul că Dvs. acceptați Termenii și Condițiile, astfel cum sunt menționați în prezentul document.

II. Încheierea contractului între Companie și Dvs.

Contractul dintre Dvs. și Companie se consideră încheiat în momentul în care solicitați serviciile oferite prin intermediul website-ul www.austriamedical.ro

III. Informațiile afișate pe pagina web cu privire la Medici

Informațiile cu privire la Medici prezentate pe pagina web sunt conforme cu informațiile furnizate de Medici în acest scop. Compania nu își asumă răspunderea cu privire la informațiile furnizate de Medici și afișate pe website, aceştia fiind singurii răspunzători pentru acurateţea, corectitudinea şi complexitatea acestora.

Compania nu își asumă răspunderea pentru modificările care ar putea interveni între datele furnizate de Medici și cele actuale, care nu au fost comunicate Companiei de către Medici ori care au fost comunicate Companiei, iar Compania este în curs de a actualiza datele.

IV. Răspunderea Companiei

Compania nu este răspunzătoare cu privire la opiniile medicale, recomandările, tratamentul propus, orice alte informații furnizate de către Medic. Această răspundere aparține în exclusivitate Medicului care se ocupă de Cazul Dvs.

V. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a onora solicitările Dvs., Compania va procesa datele Dvs. cu caracter personal.

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, Dvs. sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le furnizați, de către Companie și de către Medicul care se ocupă de cazul Dvs. Compania nu este răspunzătoare cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de către Medic.

Dvs. înțelegi că aceste date pot să conțină, în funcție de informațiile și documente pe care le furnizați, date de identificare (nume, adresa, CNP etc.), date cu caracter medical, ocupația, orice alte date cu caracter personal. Pentru mai multe detalii (precum scopul prelucrării, drepturile persoanei vizate etc.), vă rugăm să parcurgeți secțiunea privind Politica de confidențialitate.

VI. Drepturi de proprietate intelectuală și industrială

Conținutul Platformei aparține Companiei (fiind incluse aici, dar fără a se limita, mărci, reprezentări stilizate, text, denumiri etc.). Nu este permisa reproducerea, distribuirea și/ sau alterarea în orice mod a conținutului Platformei.

VII. Soluționarea conflictelor și legislația aplicabilă

Contractul va fi guvernat de legislația română. În cazul unor dispute, Compania va încerca soluționarea pe cale amiabilă. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi supus soluționării de către instanțele competente din România.

Open chat
Call Now Button